Hi !

Mijn naam is Kim Brouwers, sinds 2017 diëtist en in 2021 gespecialiseerd tot sportdiëtist. Waarom "lekkergewoonkim"? Door al die veel te mooie plaatjes op social media lijkt een fit en gezond leven niet weggelegd voor de gemiddelde mens. Leuk al die afgetrainde lichamen en perfect opgemaakte borden, dat is natuurlijk geen afspiegeling van de werkelijkheid. Het begint bij de basis, in 'gewoon' gezond eten. 

 

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Vandaar dat ik met mijn Instagram-account probeer om naast tips en adviezen ook een realistisch beeld van de werkelijkheid te schetsen. Ik post naast foto's van gezond eten en bezoekjes aan de sportschool, ook foto's van mijn bezoekje aan de snackbar en mijn wijntje op vrijdag (én zaterdag). Want ook dat kan passen in een gezond leven!

 

Ik begeleid je graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen, van afvallen tot het verbeteren van je sportprestaties. Geen diëten of moeilijk vol te houden adviezen, maar begeleiding naar een gezonde leefstijl dat bij je past én vol te houden is op de lange termijn.

 

Wil jij ook gezonder leven? Neem even contact met me op via het contactformulier of plan gelijk een afspraak in mijn agenda!


Interesse in advies?

Naam: Kim Brouwers

Functie: (sport)diëtist, geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Specialisme: overgewicht, intuïtief eten, voeding bij sport, diabetes type 2


Wat mijn motto is? 

'We leven niet om te eten, we eten om te leven!'