De lekkergewoonkim-methode

Dieet cultuur

In de media hoor je over de meest onzinnige diëten, de ene sapkuur of detox na de andere passeert de revue. Al die diëten zouden toch echt de nieuwste en beste afval-methode zijn. Veelbelovend beginnen veel mensen eraan, maar het mislukt bijna altijd. Je valt terug in oude patronen en het eeuwige jojo'en begint weer. Dat moet toch allemaal veel makkelijker en normaler kunnen?

 

Ervaringsdeskundige

Als kind en jongvolwassene kampte ikzelf altijd met overgewicht en heb zelf aan den lijve ondervonden dat al die diëten niet werken. Ik was al die eetregeltjes meer dan zat! “Na 20:00 uur mag je niet meer eten”, “Chips mag alleen in het weekend”, “Je moet ontbijten want dat is een goede start van je dag” en “12:00 uur is lunchtijd”. Ik wilde lekker gewoon weer normaal eten. Eten waar ik zin in had, wanneer ík dat wilde en zoveel als ík op dat moment wilde. Vanaf dat moment werd alles anders…

 

Ik gooide álle eetregels overboord. Ik at waar ik zin in had en wanneer ik trek had, stopte als ik vol zat. Was lief voor mijn lijf én mind. En als laatste: ik ging lekker veel bewegen. Nooit eerder zat ik zó lekker in mijn vel en dat gun ik iedereen!

 

Mijn methode

Mijn methode is niet gericht op snel afvallen, maar op het verbeteren van jouw relatie met jezelf. Het is een manier om weer een gezonde relatie te ontwikkelen tussen jouw mind, je lijf en eten. Een manier waar jij de rest van je leven dagelijks profijt van hebt. Een methode zonder regeltjes. Ik neem je alleen aan de hand mee langs de 4 onderwerpen die ervoor zorgen dat jij weer leert luisteren naar wat jouw lijf én mind nodig hebben.

 

De 4 onderwerpen:

  1. Voel je honger en verzadiging
  2. Weg met alle eetregels
  3. Wees lief voor je lijf én mind
  4. Beweeg!

 

Nieuwsgierig?

Wil je weten of deze methode iets is voor jou? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek of ga gelijk voor een intakegesprek. Plan je afspraak rechtstreeks in mijn agenda op een moment dat voor jou goed uitkomt via de button hieronder.