Home » Over Kim

Hi !

Mijn naam is Kim Brouwers, sinds de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Een gezond leven, dat willen we allemaal! We hebben allemaal dromen en wensen, maar wat als je lichaam niet mee wil werken? Het mooie aan voeding vind ik dat dit in heel veel gevallen één van de oplossingen kan zijn. Die oplossing heb je dus zelf in de hand en daar help ik je heel graag mee!

 

Eind 2017 begon ik mijn Instagram-account: Lekkergewoonkim. Naast alle fitgirl en foodporn foto's lijkt een gezond leven niet weggelegd voor de gemiddelde mens. Leuk al die afgetrainde lichamen en perfect opgemaakte borden, maar dit is natuurlijk geen goede afspiegeling van de werkelijkheid. Het begint bij de basis, in 'gewoon' gezond eten. 

 

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Vandaar dat ik met mijn Instagram-account probeer om naast tips en adviezen ook een realistisch beeld van de werkelijkheid te schetsen. Ik post naast foto's van gezond eten, ook foto's van mijn bezoekje aan de snackbar. Want ook dat kan passen in een gezond leven!

 

Per 1 januari 2019 ben mijn eigen diëtistenpraktijk gestart: Lekkergewoonkim. Zo hoop ik niet alleen mensen te inspireren via Instagram, maar ook face-to-face te begeleiden in hun weg naar een gezonder leven.

 

Wil jij ook gezonder leven? Neem even contact met me op via het contactformulier.

Naam: Kim Brouwers

Functie: Diëtist, geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Specialisme: overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.


Wat mijn motto is? 

'We leven niet om te eten, we eten om te leven!'